Sa intelegem mai bine remorcile - Remorca Pongratz LPA 250/12 G.

Este produsa in Austria, de celebra fabrica Pongratz. Cu o experienta de peste 35 de ani in domeniu, inginerii austrieci au ajuns sa creeze remorci aproape indestructibile.

Remorca Pongratz LPA 250 12 GSpre exemplu, remorca din imagine este dotata cu osie si sistem de franare inertial - Knott. Obloanele sunt din tabla galvanizata, la standarde inalte. Galvanizarea de calitate este foarte importanta si tine direct de perioada de utilizare a remorcii.

Dimensiuni utile: 2510 x 1250 x 360 mm
Masa maxima: 1300 kg
Sistem de franare: Da
Numar axuri: 1
Basculanta: Nu

Pentru podea s-a ales material antiderapant numit „Tego”. Practic este un placaj din lemn stratificat, invelit intr-un strat special, super rezistent la diferente de temperatura si socuri mecanice.

Pentru sasiu, cei de la Pongratz au ales o varianta eficienta pentru acest tip de remorca: protapul drept, din profil patrat. Este perfect deoarece nu incarca inutil remorca din punct de vedere al greutatii, iar manevrarea in spatii inguste devine mult mai facila. Totodata datorita acestui concept, avem si preturi mai scazute de vanzare. Pentru oferta de pret a acestei remorci, va rugam sa ne contactati