Remorca pentru transport 2 motociclete sau un ATV/Quad Pongratz – AL-KO – EMA 750 U

Astazi va prezint un model de remorca ce poate fi util mai ales celor ce detin motociclete de teren.

Asta nu e tot: in cateva momente o puteti readapta pentru transportul unei singure motociclete de demensiuni mai mari. Acest avantaj se datoreaza constructiei modulare a acestui tip de remorca. Sunt usoare si simplu de utilizat. Intretinerea si taxele pentru o astfel de remorca, aproape ca nu exista.

ema 750 u remorca

Sunt omologate pentru o masa maxima de 750 kg, ramanandu-ne practic la dispozitie 621 de kilograme pentru incarcatura. Fabricantul Pongratz a ales sa utilizeze materiale extrem de rezistente si usoare. Pentru osie s-a ales sistemul de rulare si suspensie prin bara de torsiune, fabricat de AL-KO Germania.

Remorca pleaca din fabrica austriaca, dotata cu 2 rampe de transport si una speciala pentru incarcarea motocicletelor. Pentru acest model s-a ales protapul drept, deoarece ne confera manevrabilitate sporita in spatii inguste. La nevoie poate fi folosita si adaptata pentru transportul unui ATV. Astfel acest model de remorca poate deveni cea mai convenabila alegere pentru transportul acestor tipuri de autovehicule. In prezent, nu se afla in oferta Rent-trailers.ro de remorci de inchiriat

Pentru comenzi, detalii suplimentare si livrari, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon – 0763.757.496.