Remorca Auto – Peridoc Transport Ambarcatiuni

Cateva cuvinte despre remorcile de transport ambarcatiuni - peridocuri :

Sunt vehicule omologate special pentru transportul ambarcatiunilor de diferite forme si dimensiuni.De aceea majoritatea modelelor sunt modulare, perfect adaptabile aproape oricarei forme de ambarcatiune.Incepand de la un simplu skyjet si terminand cu salupe de mare viteza sau veliere.

La fel ca remorcile de marfa si remorcile pentru transport barci sunt impartite in 2 categori distincte din punct de vedere al pretului si al constructiei.

1.Remorci auto de transport barci, adica - peridocuri fara sistem de franare :

In general acestea au masa maxima autorizata, incepand de la 500 de kg si nu vor depasii conform legilor sigurantei rutiere, niciodata o masa maxima mai mare de 750 kg.Cand vorbim de masa maxima, vom lua intotdeauna in calcul greutatea peridocului, la care adaugam incarcatura. De exemplu un peridoc omologat pe 750 de kg, in mod oficial va putea transporta o incarcatura de aproximativ 550 kg. Peridocul in sine, cantarind aproximatix 200 kg.Costurile de achizitie si intretinere sunt extrem de mici. Un peridoc pentru barci de 4 metri putand ajunge la aproximativ 900 de euro cu toate taxele si omologarile incluse.

peridocuri

2.Remorci auto de transport barci - peridocuri cu sistem de franare :

Sistemele de franare la remorci, cat si la peridocuri duc la aproape dublarea costurilor de achizitie.Ca structura a cuplei si osiei sunt complet diferite fata de peridocurile fara sistem de franare.Pentru construirea acestor modele de vehicule sunt folosite mai multe piese mobile, cum ar fi: Cabluri, saboti de frana, sistem de franare stationar etc.

Peridocurile din aceasta categorie sunt concepute pentru ambarcatiuni de tonaj mare.Cele mai uzuale sunt cunstruite cu 2 axuri, omologate pe 2500 kg si cu o lungime utila de 7 metri.

peridocuri

Pentru o oferta completa sau consultanta in alegerea peridocului potrivit transportului barcii dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul 0763.757.496.