Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul vehiculelor tractabile, germanii de la Stema ne pun la dispozitie o remorca foarte fiabila, cu multiple intrebuintari, la un pret adaptat fiecarui buzunar.

Gama de remorci Stema STP are ca destinatie de baza, transportul de vehicule si autovehicule de agrement sau utilitare, cum ar fi motociclete de toate categoriile, atv-uri, quad-uri, unelte agricole etc.

Se livreaza ca o simpla platforma basculabila, dar poate fi optimizata si transformata intr-o remorca utilitara in toata regula – cu obloane si prelata.Un avantaj inegalabil il constituie obloanele modulare ce se pot detasa in cateva minute, atunci cand transportam marfa mai pretentioasa, din punct de vedere al gabaritului.

platforma atv stema

Aceasta remorca poate deveni imediat un mini-garaj mobil, pentru autovehiculele dumneavostra – atv – moto – quad, unelte de gradina... etc.

Este echipata cu osii de inalta calitate AL-KO sau Knott.

Poate inlocui cu succes o autoutilitara cu bena.Puteti ajunge la economii considerabile, deoarece taxele pentru remorci sunt infime fata de impozitele si asigurarile pentru astfel de autovehicule. Sa ne asteptam la cosutri anuale de aproximativ 120 lei, adica impozit si asigurare obligatorie.Rovinieta pentru remorci usoare nu este necesara.

Verificati acum disponibilitatea acestui model la numarul de telefon – 0763757496.

Pentru utilizari ocazionale, va punem la dispozitie Remorca LPA UHK basculabila, la preturi speciale, adaptate perioadei de inchiriere.